Close

Αποτελέσματα εισαγωγής στο ΠΜΣ “Επιστήμες της Εκπαίδευσης” Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021

Στο αρχείο υπάρχει το πρακτικό των αποτελεσμάτων εισαγωγής στο ΠΜΣ “Επιστήμες της Εκπαίδευσης” για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021. Οι επιλεγέντες θα πρέπει να ενεργήσουν σύμφωνα με το μήνυμα που θα λάβουν (ή που ήδη έλαβαν) μέσω της Γραμματείας του Τμήματος, στο λογαριασμό e-mail που κατέθεσαν με την αίτηση εισαγωγής , προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της εγγραφής τους.
Στην περίπτωση καθυστερήσεων πέραν των χρονικών ορίων που τίθενται, θα ενημερώνονται οι επιλαχόντες με τη σειρά που προκύπτει με βάση τον αριθμό αίτησης, όπως φαίνεται στο πρακτικό.  Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής από όσους ενδιαφέρονται χωρίς παρεκκλίσεις από το χρονοδιάγραμμα.

Σημειώνεται ότι με βάση την ΚΥΑ 115744/Ζ1 της 4ης  Σεπτεμβρίου 2020, τα μαθήματα θα γίνονται δια ζώσης κατά τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη απόγευμα (από 16:15 έως 20:45) στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Σημειώνεται ότι η φοίτηση στο ΠΜΣ είναι υποχρεωτική, δηλαδή είναι υποχρεωτική η φυσική παρουσία των επιτυχόντων κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Με νεότερη ανακοίνωση θα γίνει γνωστό το Πρόγραμμα και η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων.

Από τη Συντονιστική Επιτροπή του ΠΜΣ

Site Login




Lost your password?

(close)