Close

2020-2021 – Εισαγωγή Μεταπτυχιακών Φοιτητών/τριών στο Π.Μ.Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων στο νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Εκπαίδευσης» (Master in Education) του Τ.Επ.Ε.Κ.Ε. θα ξεκινήσει στις 2/7/2020 και θα ολοκληρωθεί στις 2/9/2020. Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με βάση το ΦΕΚ 2916/19-7-2018 και τον Κανονισμό της λειτουργίας του (ΦΕΚ 3800/4-9-2018) προσφέρεται με βάση τις ακόλουθες τρεις ειδικεύσεις:

1) Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες Παιδιών και Εφήβων: Μαθησιακές Ικανότητες και Μαθησιακές Δυσκολίες.

2) Κοινωνική ανισότητα, ετερότητα και η ελληνική ως δεύτερη ή ξένη γλώσσα.

3) Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών: Γλωσσικοί και επιστημονικοί γραμματισμοί.

Η φοίτηση είναι υποχρεωτική και το ελάχιστο όριο για την απονομή Διπλώματος είναι τρία εξάμηνα. Το σύνολο των πιστωτικών μονάδων που απαιτούνται για την απόκτηση του Διπλώματος ανέρχεται σε ενενήντα (90) ECTS (συμπεριλαμβανομένης και της Διπλωματικής Εργασίας).

Προβλέπεται η εισαγωγή συνολικά 30 μεταπτυχιακών φοιτητών (10 ανά κατεύθυνση). Τα τέλη φοίτησης ανέρχονται συνολικά στο ποσό των 2.000 €. Το πρόγραμμα παρέχει στους απόφοιτους διδακτική επάρκεια.

Τα μαθήματα διεξάγονται συνήθως κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 18:30 έως 21:00 χωρίς διακοπή, εκτός και αν απαιτηθεί διαφορετικά.

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα γίνουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη. Πριν την υποβολή υποψηφιότητας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την προκήρυξη.

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση υποψηφιότητας από εδώ

Μπορείτε να κατεβάσετε την προκήρυξη από εδώ

Site Login




Lost your password?

(close)